Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné stavebnice
- Skladačka je perfektná, veľký výber modelov skladania cez aplikáciu.Máme už dve doma a v každej bola nejaká chybička s dielikmi.To ale nič nemení na tom že skladačku má náš syn veľmi rád.
Bol to darček na 1.narodeniny. Malého zaujala táto hračka. Je kvalitná, pekná. Odporúčam.
Páči sa mi možnosť vyskladať viaceré typy autíčok.
- Kvalitne spracované a nádherne maľované motívy, kocky majú malé kolíky,takže držia pohromade
Chcelo by to viac kociek :)
- My uz mame viac balíkov a syn to zbožňuje
- Skvelá aktivita pre 4r dcérku, keď ju prestane baviť,zbalíme to a potom to otvorím nabudúce, tiež dlhšie vydrží
- Drevený materiál, pekná farebnosť.
- Nemám .
Produkt sa dá nabíjať cez USB kábel, nie je nutné zakupovať baterky. Obsahuje veľa kariet ako napríklad zvieratá, oblečenie, rodinní príslušníci, povolania a iné. Každá karta je obojstranná, čítačka funguje na princípe čítacieho kódu na karte. Zvuk je postačujúci.
- Veľa možností, ako kocky zložiť
- Rozvíja kreativitu u detí
- Kocky sú drevené, žiaden plast
- Žiadne
13 mesačný syn sa veľmi rád hrá s touto stavebnicou. Určite jedna z našich najobľúbenejších hračiek.
- dieťa sa s tým vie dlho zabaviť
- dobrá manipulácia
- vhodná veľkosť pre tento vek
- dieliky dobre do seba zapadajú
- lacný ale kvalitný produkt
- výborná hračka batoľatá
Veľmi veľká spokojnosť
Perfektná stavebnica.Ihneď sme pri nej strávili niekoľko hodín, nakoľko deti majú radi drevené hračky a majú ich dosť stavali si mesto.Stavebnica zaujme aj dospelého nie len deti.
vhodné pre určený vek, kreatívna hračka
- Pekne farby veľkosti cuplikov
- Nevypadávaju z podložky
- Praktické
- Tvrdý plast štýl 90te roky
- kvalitný materiál
- úložný box na stavebnicu
- veľa časti stavebnice
- kvalitný materiál
- časti stavebnice sú malé
- Skvelá hracka, rozvíja kreativitu
- Dieťa sa dobre a dlho :) zabaví
Perfektná hračka, dieťa sa zabaví aj samo a baví aj rodičov. Je kompatibilná aj s inými sadami, takže sa môžu skladať aj zaujímavejšie roboty, prípadne aj úplne ine útvary. Dieťa baví dlhodobo, nehodí ju do kúta po 5 minútach :)
- Rozširuje možnosti základných stavebných prvkov stavebníc
- Rozširuje možnosti základných stavebných prvkov stavebníc
Zakúpený k smartmax magnetickým stavebníciam ako doplnok. Technicky pre deti staršie ako 2 roky.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »