Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné stavebnice
- Trvalosť materiálu, hračka má potenciál prežiť ostatné hračky :)
- Jednoduché skladanie vďaka magnetom
- Ponúka veľa možností skladania
- Dá sa rozšíriť o ďalšie stavebnice tejto značky- kompatibilné
- magnetické častice
- menšie častice ako bolo očakávanie
Myslela som že budú väčšie,ale dá sa stým hrať
Vozíček je kvalitný, pevný, dieťa sa pri učení chodiť môže smelo opierať. Dobre sa s ním manévruje. Drevené kocky sú kvalitné, nádherné obrázky. Dieťa si pri pauze pri chodení môže skladať kocky.
Dobrá stavebnica
- Krásne, kvalitné, pekné prevedenie
- Na nerozoznanie od Lego Duplo a 100%-ná kompatibilita s ním
- Kvalitné, pekné prevedenie
- 100% kompatibilné s Lego Duplo
Dosky Unico Plus sú pevné, kvalitné, plne kompatibilné s Lego Duplo a za cenu, ktorú by som pri originál legu hľadala márne.
Voľným okom sa ani nedajú rozlíšiť, rozdiel je iba v logu firmy.
Už to samotné balenie "LEN DOSKY"!!!, je super - že sa dajú kúpiť samostatne bez ďalších komponentov, ktoré navyšujú cenu, a ktoré niekedy zákazník vôbec nepotrebuje.
Mala som obavy, či ozaj budú pasovať, ale fungujú super a jednoznačne odporúčam.
Skladačka je ešte krajšia ako na obrázku a vyzerá kvalitná. Magnety držia veľmi silno, je tam dostatok dielikov a nekonečné možnosti vytvárať rôzne objekty. Vnučka má tri roky, ale hneď ju stavebnica zaujala a začala stavať . Určite sa s ňou veľa vyhrá. Stavebnica je síce drahšia, ale oplatí sa investovať. Najbližšie objednávam sadu veľkých podložiek, už teraz vidím, že by sa zišli pre väčšiu stabilitu vyššieho objektu a do budúcnosti aj guličkovú dráhu pre ešte viac možností na hranie. Som veľmi spokojná a skladačku odporúčam.
- Zaujímavá hračka
- Dobre trénuje motoriku
- Zaujala
- Magnety sú dosť slabé a hračka nedrží príliš pokope po zložení.
Zaujímavá stavebnica, syna zaujala. Vekové odporúčanie až tak nesedí, 1,5-ročné dieťa nevie samé zložiť takúto hračku podľa návodu.
- Rozne moznosti vytvorenia si,zo svojej predstavivosti.
Je to perfektna stavebnica. Som velmi spokojna. Syn to ma v skolke a velmi si prial to mat aj doma. Stale si nieco vytvara.
ISO 17252 Drevená vkladačka rybičky čísla kruhy
Pridané: 10. mája 2023
(naposledy upravené 10. mája 2023)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
- Prevedenie,farebnost,vsetko zvlast zabalene
Tieto podvozky a žeriavy dodali nášmu maniakovi na magnetické stavebnice absolútne nové možnosti je závislý ešte viac, úplne ich zbožňuje. Perfektné rozšírenie plne kompatibilné s ostatnými značkami magnetických stavebníc (my máme connetix). Veľmi odporúčame.
Výber prebehol na základeinternetovej ponuky a zlou skúsenosťou s inou firmou.
v poho :) klasika české retro odolné kocky z plastu
- Mäkké, dostatočne veľké dieťa ich neprehltne, ľahká manupulácia jednoducho sa spájajú a rovnako aj rozdelujú, umývateľné
Dćera má 7 mesiacov a veľmi ju potešili, určite ich využijeme niekoľko mesiacov. Odporúčam.
Môjho 6-ročného vnuka tieto stavby uchvátili. Po vianočnom darčeku som musela stavebnicu objednať aj na narodeniny. Už mi oznámil, že na ďalšie Vianoce ju chce tiež.
- :)
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »