Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné stavebnice

Overený zákazník Testuj.to Denisa

• Dizajn
  • Bezpečnosť
  • Kvalita

Stavebnica je veľmi pekná a farebná. Ľahko sa s ňou pracuje aj malým deťom a veľkým plusom sú bezpečné hrany a magnety vo vnútri, čiže nie je možnosť prehltnutia alebo stratenia magnetu . Stavebnica má kopu dielov, takže sa dajú skladať aj zložitejšie veci. Mojím deťom sa veľmi páči ( 6 ročnej aj 2 ročnej)

Overený zákazník Testuj.to Katarína

Odporúča produkt
  • Počet dielikov stavebnice, farby, tvary, pevne drží, nerozpadavá sa, je odolná a kvalitne spracovaná
  • Rôzne možnosti hry so stavebnicou vďaka veľkému počtu dielikov, podporuje fantáziu
  • Nenašli sme nedostatky

Máme veľmi radi kreatívne hračky, ktoré podporujú predstavivosť, logické myslenie, jemnú motoriku, fantáziu a táto magnetická stavebnica MiDeer spĺňa všetko vyššie uvedené. Deti z nej majú veľkú radosť a zabaví aj nás dospelých, čo je veľká výhoda, keďže ide naozaj o logickú a premyslenú hru, pri ktorej si každý príde na svoje. Ako prvé po rozbalení upúta stavebnica svojimi krásnymi farbami, rôznymi tvarmi dielikov a dizajnom. Dieliky držia pevne a páči sa mi, že sú naozaj kvalitne spracované a odolajú aj pádom na zem. Stavali sme aj niekoľko stavieb podľa návodu, ktorý obsahuje veľa nápadov na využitie stavebnice, či už v 2D alebo 3D verziách. Super je na tom, že naozaj treba premýšľať aj nad postupom, ako vystavať dieliky, aby sa stavba podarila. Zároveň sú v návode veľmi pekne zobrazené jednotlivé stavby, čiže si podľa toho dokážu stavbu vyskladať aj deti. Stavebnica je vhodná pre celú rodinu, bez ohľadu na vek staviteľov.

Eco Toys dřevěné stavební kostky budova 6v1

• Farba stavebnice
  • Dizajn stavebnice
  • Originalita
  • Nema nevyhody

Paci sa mi velmi farebnost stavebnice a jej dizajn. Kazdy kus obsahuje 6 az 8 magnetov,takze dieta si vie vyborna podla svojej fantazie vytvorit bud 2 D alebo 3 D budovu. Je vhodna pre deti od 3 rokov a vrelo stavebnicu odporucam vsetkym rodicom,ktore maju deticky s veselou fantaziou.

Overený zákazník Testuj.to Zdenka

Pridané: 10. septembra 2023

• Veľkosť
  • Nápad s magnetizmom
  • Farebnosť
  • Manuál s nápadmi, čo poskladať

Úžasná stavebnica! 100 dielcov umožní postaviť naozaj krásne kúsky. Malého zaujala farebnosť stavebnice a tvary :) Nápad s magnetizmom je skvelý, ide to ľahko a jednotlivé časti spolu krásne držia. Nakoľko obsahuje manuál na nápady na zloženie, dieťa sa zabaví na dlhú dobu! A nie len deti, ale aj my, dospelý :) Samotné dielce sú pevné, po postavení konštrukcia krásne drží, takže som veľmi spokojná a dokúpime na Vianoce ďalšie kúsky z tohto produktu :)

CADA Kavárna Starbucks s LED osvětlením 768 ks

Zakúpený v Supr Hračky

• rýchla stavba
  • super packaging
  • dobrá cena
  • príliš veľa papierových častí

Overený zákazník Testuj.to Michala

Pridané: 8. septembra 2023

• Stalost farieb, tvar

Stavebnica zaujala deti vo veku 2-6rokov aj ked nie je urcena pre vek 2roky maleho zaujala farebnostou , tvarom spajanim magnetov a dostatocne dlho sa s nou vyhral , 6rocna skladala mesto , geometricke tvary a precvicovala farby , pocet ks 100 je dostacujuci a dlhe a okuzlujuce hranie

Overený zákazník Testuj.to Michaela

Pridané: 8. septembra 2023

• Farby a kvalita dielikov

Stavebnica prišla krásne zabalená keď sme otvorili balíček deti skoro odpadli staršia hneď kričala duhove kocky od radosti hneď sme začali skladať ešte sme magnetickú stavebnicu nikdy nemali a je to teda parádna zábava dieliky sú kvalitné a pevne držia majú krásne farby sme nadšený a v budúcnosti určite niaku kúpime určite odporúčam

Overený zákazník Testuj.to Jarmila

• Množstvo dielov
  • Dá sa postaviť viac veci naraz
  • Zaujme malých, aj veľký no nach
  • Za mňa top stavebnica minútu
  • Dokonalá
  • Nemám čo vytknúť

Stavebnica krásne farebná, kvalitné spracovaná, úžasné podporuje kreativitu u menších , ale aj u väčších deťoch. V krabici je 100 dielov, čo úplne vystačí na stavanie aj väčších stavieb. Za mňa a moje deti jednoznačne najlepšia hráčka. So stavenicou sa deti dokážu hrať celé hodiny.

Overený zákazník Testuj.to Zuzana

• Rychle dodanie

MiDeer Farebna magnetická stavebnica 100ks je úžasná.neverila som ze tak rýchlo a na dlho záujme nášho mladšieho 3rocneho syna.o staršom 10rocnom uz ani nehovorím.ten si vymýšľal také obrázky aké neboli ani v návode.velmi krasne sfarbenie ma tato stavebnica a som veľmi rada ze sa páči aj chlapcom.odporucam všetkými desiatimi

Overený zákazník Testuj.to Gabriela

• Funkčnosť
  • Nič

Stavebnicu určite odporúčam všetkým malým aj väčším staviteľom. Zabavi sa pri nej mala 3 ročná aj veľká 11r.
Stavebnica ma krásne farby, je v nej veľa dielikov, rôznych tvarov a farieb na stavbu všetkého možného. Podľa priloženého plániku si vie malý staviteľ poskladať rôzne zvieratká, zámky, obrazce, čísla, písmená. Za nas veľká spokojnosť.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• Magnety su pevne
  • jednolive dieliky su dostatocne velke
  • super zabava
  • milion moznosti co zostavit
  • super ako darcek
  • krasne farebne
  • magnety sa nepretacaju ako u inych magnetickych stavebnic
  • rozne tvary a velkosti
  • nemam ziadne vyhrady

Magneticku stavebnicu si hned syn oblubil. sedi hra sa, stavia veze, garaze, hrady, mosty...je to super hracka na rozvoj fantazie. Dieliky su krasne farebne, velke, cize sa nemusite bat zeby mesie deti vlozili do ust. Magnety su ozaj super pevne, cize sa vam urcite v polke hrania nestane zeby vam "dielo" ktore staviate zrazu spadlo. Dieliky dokonca drzia aj bez opory a "vo vzduchu" ako napr most. Urcite odporucam, kto vaha, je to super investicia a deti to ozaj ocenia. Velmi ocenujem ze balenie obsahuje aj dva podvozky z ktorych sa daju poskladat auticka, kamion a rozne ine typy aut. dieliky su krasne farebne, pekne a kvalitne. Odporucam vsetkymi 10mi :)

PLAYTIVE Magnetická svietiaca stavebnica

PLAYTIVE Magnetická svietiaca stavebnica

Overený zákazník lidl.sk Lenka

Pridané: 4. septembra 2023

Zakúpený v lidl.sk

• Magnety dobre drzia
  • Prilis male casti (gulicky)
  • Svieti slabo
KIK Zmyslové trubice rozťahovacie vzdelávacie montessori trubice 8 ks

KIK Zmyslové trubice rozťahovacie vzdelávacie montessori trubice 8 ks

Pridané: 3. septembra 2023

Odporúča produkt

Jednoduchá hracka ktora rozvija fantaziu dietata a ponuka viacere moznosti na hru

DUMEL Noemova archa so zvieratkami a so zvukom

DUMEL Noemova archa so zvieratkami a so zvukom

Overený zákazník Babymall.sk Overený zákazník

Pridané: 3. septembra 2023

(naposledy upravené 3. septembra 2023)

Zakúpený v Babymall.sk

Neodporúča produkt

Keby je zvuk po slovensky a nie polsky, bolo by to lepsie. Skoda ze v popise nebolo napisane ze kratke riekanky su v polstine a nie slovencine. Inak hracka fajn.

Overený zákazník 4home.sk Overený zákazník

Pridané: 30. augusta 2023

(naposledy upravené 30. augusta 2023)

Zakúpený v 4home.sk

• Zaujimave tvary
ISO Kreatívne balančné kamene drevené 16 ks

ISO Kreatívne balančné kamene drevené 16 ks

Overený zákazník Darcekvakcii.sk Overený zákazník

Pridané: 28. augusta 2023

Zakúpený v Darcekvakcii.sk

Odporúča produkt
  • Vhodné ako dekorácia aj hračka

Overený zákazník 4home.sk Ľubomír

Pridané: 25. augusta 2023